Sisteme şi instalaţii de irigat Urziceni

Instalaţii de irigat Urziceni – Sisteme de irigații Urziceni – Echipamente pentru irigat Urziceni – Instalaţii de irigare terenuri – Instalaţie de irigat tip pivot – Utilaje irigații Urziceni

instalatii de irigat Urziceni

sisteme de irigatii Urziceni

Utilaje de irigare cu pivot in Urziceni pentru cresterea productivitatii si reducerea costurilor de operare in timpul irigatiei.

echipamente pentru irigat Urziceni

instalatie de irigare terenuri Urziceni

Echipamente de irigat

Acoperim toată suprafață României și suntem pregătiți să vă oferim soluțiile de irigare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs, indiferent de cultura pe care doriți să o irigați.

Pivot fix

Pivot mobil

Pivot liniar

Hipodrom liniară

Consolă rotativă

Drop span

Extender

Pivot Polypipe

RG Agro Irigaţii

Venim în întâmpinarea fermierilor din România ce doresc o producție maximă și eficientă prin soluții de irigare ce se pliază tuturor categoriilor de sol, a tipurilor de cultură și mai ales indiferent de climă.

În echipa noastră fac parte ingineri ce vă stau la dispoziție cu sfaturi privind atât normele de irigat, de fertilizare sau alte practici agricole în funcție de cultura dumneavoastră.

Oferim o gamă largă de sisteme de irigații și soluții complementare inovatoare de calitate superioară. Când vine vorba de industria agricolă noi vă putem ajuta cu cele mai bune utilaje și echipamente.

De asemenea vă putem furniza soluții financiare flexibile, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

SHOP ONLINE

Beneficiile unui sistem de irigații tip pivot

 • Economie de apă și energie de 35-50%.
 • Atingerea unei eficiențe de irigare de 95%.
 • Optimizarea producțiilor cu ajutorul unei irigări eficiente.
 • Aplicarea în mod eficient a fertilizanților necesari culturilor dumneavoastră.
 • Economie de resurse umane și timp.
 • Soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră prin care beneficiați de proiectarea personalizată a sistemelor de irigații.
 • Instalare, servicii extinse post-vânzare și comercializare de piese de schimb.

Află mai multe

Sistem de irigații tip consolă rotativă

 • Mărește suprafața irigată și evită obstacolele întâlnite.
 • Este utilizată în acele zone prin care nu poate trece și este extinsă din nou după depășirea obstacolului pe care îl împiedică să treacă (cum ar fi: case, stâlpi, păduri, etc).
 • Funcționarea sa este automată din centrul pivotului, evitând obstacolele de pe teren.
 • Este posibilă instalarea a 2 tunuri, un prim tun pentru consola extinsă și un al doilea tun pentru când consola este retrasă, permițând maximizarea zonelor de irigare.

Află mai multe

Serviciile noastre

Obiectivele noastre constau în furnizarea de echipamente şi utilaje de irigat, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile tale.

Proiectare

Asigurăm serviciu de proiectare personalizat, fiecare sistem de irigare este proiectat în funcție de topografie, tipul de sol, tipul de cultură, calitatea apei și condiții agroclimatice.

Livrare și instalare

Livrarea echipamentelor de irigat se face din stoc în 2-3 săptămâni, de la confirmarea comenzii. Echipa RG Agro Irigații asigură instalarea echipamentelor de irigat.

Service

Asigurăm service în perioada de garanție și post-garanție. La sediul nostru din Str. Merilor, Nr. 10, Urziceni, Ialomiţa există un stoc permanent de piese de schimb și accesorii de montaj.

Finanțare

Oferim o gamă variată și flexibilă de soluții de finanțare dedicată nevoilor tale. Obiectivele noastre constau în furnizarea de soluții financiare flexibile, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile tale.

Solicită o ofertă

Echipa noastră de ingineri împreună cu partenerii noștrii vă pot ajuta să proiectați un sistem complet de irigare care se potrivește activității dvs, de la sursa de apă, livrarea și aplicarea pe câmp.