Serviciile noastre

Obiectivele noastre constau în furnizarea de echipamente şi utilaje de irigat, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile tale.

Proiectare

Asigurăm serviciu de proiectare personalizat, fiecare sistem de irigare este proiectat în funcție de topografie, tipul de sol, tipul de cultură, calitatea apei și condiții agroclimatice.

Livrare și instalare

Livrarea echipamentelor de irigat se face din stoc în 2-3 săptămâni, de la confirmarea comenzii. Echipa RG Agro Irigații asigură instalarea echipamentelor de irigat.

Service

Asigurăm service în perioada de garanție și post-garanție. La sediul nostru din Str. Merilor, Nr. 10, Urziceni, Ialomiţa există un stoc permanent de piese de schimb și accesorii de montaj.

Finanțare

Oferim o gamă variată și flexibilă de soluții de finanțare dedicată nevoilor tale. Obiectivele noastre constau în furnizarea de soluții financiare flexibile, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile tale.

Solicită o ofertă

Echipa noastră de ingineri împreună cu partenerii noștrii vă pot ajuta să proiectați un sistem complet de irigare care se potrivește activității dvs, de la sursa de apă, livrarea și aplicarea pe câmp.